Welkom

De door u gevonden vakantiewoning staat in "Le Pin" wat onderdeel is van de gemeente Saint Martin de Boubaux, gelegen aan de rand van het "Parc National des Cévennes" in Zuid-Frankrijk in het zuiden van het departement Lozère.

Le Pin bestaat uit 4 huizen en ligt in een ongekend mooi berggebied met kastanjebossen, prachtige dalen en diep uitgesleten kloven met beken.

Saint Martin de Boubaux is onderdeel van het wereldwijde "Men and Biosphere" programma van de Unesco waarbij bescherming van bedreigde planten- en diersoorten voorop staat.

Het weer in dit deel van de Cevennen is zeer goed vergelijkbaar met het weer rondom de Middellandse Zee.

Vanuit de woning is het mogelijk de beek in het dal, de Galeizon, over te steken. Tevens kunt u in het water van de Galeizon pootje baden, op sommige plaatsen zwemmen of op forel vissen.

In de Cevennen zijn talrijke wandelingen uitgezet, vaak over paden die al eeuwen in gebruik zijn bij de plaatselijke bevolking, die het mogelijk maken het grandioze landschap vanuit verschillende gezichtpunten te bewonderen. De rust die het gebied uitstraalt is ongeëvenaard.

Het vakantiehuis heeft 4 slaapplaatsen, 1 kamer met een tweepersoonsbed en 1 kamer met twee eenpersoonsbedden. Dus ideaal om een vakantie met de familie of vrienden door te brengen.

 

U bent vandaag,14 Novembre 2019 ,de 4935 ste bezoeker van de Nederlandse site van deze vakantiewoning.

Josette et Bernard VERDELHAN

Telefoon :+ 33 (0)4 66 45 52 09 of +33 (0)6 62 93 41 26


E-mail : bverdelhan@libertysurf.fr

De rots van Roucaute gezien onderdak Paddestoelen van de herfst Tocht op de berg van “Vielle Morte” Baden in de stroom van Galeizon

Adres: Le Pin 48 160 Saint Martin de Boubaux, FRANCE